KM Ytbehandling & Industritjänster AB

 

KM Ytbehandling & Industritjänster AB är ett nybildad företag i Haparanda, som representerar sitt moderbolag, Tornion KaMa-Palvelut Oy, i Sverige.

KM’s focus är i marknadsföring och försäljning av moderbolagets produkter och tjänster. Samtidigt KM vill vara den lätttillgängliga kontaktpunkt till våra kunder i Norrbotten och övriga Sverige.

Moderbolaget, Tornion KaMa-Palvelut Oy, har sitt säte i Torneå, Finland. Torneå ligger ju alldeles på gränsen och är därför lätttillgänglig också för våra svenska kunder.

 

METALKONSTRUKTIONER

Vi tillverkar metallkonstruktioner, ställningar och komponenter, allt på beställning. Allt detta även av rostfritt stål.

Vi är certifierade för tillvärkning av strukturella, svetsade stålsammansätningar och produktsystem enligt EN 1090-1, samt i utförandeklasser EXC1, EXC2, ja EXC3. Vår arbetsledning är IWS-kvalifiserade.

UTBEHANDLING

VI UTFÖR ÄVEN DET MEST KRÄVANDE UTBEHANDLINGSARBETEN, T.O.M. I MILJÖKLASSER C5-I OCH C5-M. DET GÖR VI I VÅRAN ANLÄGGNING I TORNEÅ ELLER PÅ PLATS HOS KUNDEN. VI SANDBLÄSTRAR OCH VÅTLACKERAR, SAMT HAGELBLÄSTAR OCH PULVERLACKERAR.

Sandblästring • Våtlackering • Hagelblästring • Pulverlackering 

LYFTTJÄNSTER, TRANSPORT, UNDERHÅLL OCH INDUSTRISERVICE

Kama leverar och sätter era konstruktioner på plats - vi transpoterar, lyfter och installerar. allt detta utför vi enkelt med vår egen lyft- och transportutrustning.